Práve si prehliada 10 zákazníkov.
Značka: Magnusson |
Veľkosť štvornožca: stredná, veľké |
Vek: Dospelí |
Chuť: Bravčové mäso, hovädzie mäso, teľacie mäso |
Veľkosť vreca: Veľké |
Zdravie a diéta: Nadváha |
Veľkosť balenia: 14 kg |
Granule Magnusson Original Lätta 14kg
Kompletné krmivo pre dospelé psy všetkých plemien s nadváhou.
Značka: Magnusson |
Veľkosť štvornožca: stredná, veľké |
Vek: Dospelí |
Chuť: Bravčové mäso, hovädzie mäso, teľacie mäso |
Veľkosť vreca: Veľké |
Zdravie a diéta: Nadváha |
Veľkosť balenia: 14 kg |
Podrobnosti
Zloženie: (regionálne švédske prísady)
Dehydrované hovädzie a bravčové mäso 19 %, grahamová múka, živočíšny tuk, sušená zemiaková drť, pivovarské kvasnice, kompletné vitamíny a minerálne látky.
Deklarované kvalitatívne vlastnosti:
Bielkoviny 20 %, tuk 8 %, vláknina 2 %, sacharidy (NFE) 54,4 %, minerálne látky (popol) 6,6 % (z toho 1,3 % vápnika a 1 % fosforu), vlhkosť 9 %.
Metabolizovateľná energia: 1350 kj / 100 g
Vitamíny:
Vitamín A 12000 IU/kg, vitamín D 1200 IU/kg, vitamín E 120 IU/kg, vitamín C 50 IU, kyselina L-askorbová, tiamín B1 8 mg, riboflavín B2 10 mg, kyselina pantoténová B3 20 mg, niacín 50 mg, pyridoxín B6 6 mg, kyselina listová 1 mg, biotín 0,3 mg, kobalamín B12 0,1 %, cholín 1500 mg.
Stopové prvky:
Železo FE (síran železnatý) 200 mg, meď Cu (síran meďnatý) 15 mg, mangán Mn (oxid manganatý) 40 mg, zinok Zn (oxid zinočnatý), jód I (jodičnan vápenatý) 2 mg, selén Se (seleničitan sodný) 0,2 mg.
Odporúčané dávkovanie
Dávkovanie: 1dl = 43g
1 - 5 kg 5 - 10 kg 10 - 20 kg 20 - 40 kg 40 - 60 kg
1 - 3 dl 3 - 5 dl 5 - 8 dl 8 - 12 dl 12 - 16 dl
Hodnotenie
Musíte byť prihlásený, aby ste mohli napísať recenziu.
Recenzie môžu písať len overení používatelia, nie je však overené, či si tento konkrétny tovar zakúpili.
Tento produkt zatiaľ nebol hodnotený. Buďte prvý, kto pridá komentár alebo hodnotenie.
Magnusson
Rodinná švédska spoločnosť vyrábajúca pečené kompletné krmivo pre psy všetkých plemien Magnusson original a Magnusson meat&biscuit.
Pečenie krmiva je šetrná, poctivá technológia spracovania, ktorá využíva čerstvé suroviny a ich prirodzené vlastnosti. Ide o veľmi unikátnu technológiu spracovania, pretože jej výroba je oveľa náročnejšia na čas, množstvo alebo priestor, preto sa 99 % výrobcov prikláňa k extrudovaniu.